Tv-productie

De productie van uw tv-programma

Een informatieve of ontspannende tv-productie is een uitstekend medium om uw bedrijf of product in de spotlight te zetten op een aangename manier.

Als u beslist zich in het televisielandschap te wagen, hebt u aan Picstory een partner op wie u kunt bouwen. Want als het op tv-productie aankomt, kunnen we u een uitgebreid portfolio voorleggen.

Lifestyle, actualiteit of docu, we hebben voor ieder format de nodige kennis in huis. Ook voor reclamespots en live televisieprogramma’s kunt u trouwens bij ons terecht. Niet zeker welke optie voor u de meest trefzekere is? Dan staan wij klaar met professioneel communicatieadvies.

 

 

Ervaring met regionale en nationale tv

Al jaren maakt Picstory de televisieprogramma’s voor de West-Vlaamse regionale omroepen Focus & WTV. Als West-Vlaming kent u waarschijnlijk programma’s als VoorMekaar, waarin de zorgsector in de picture staat, of de lifestylecocktail van hippe trends en producten in Tendens.

Voor zakenzender Kanaal Z realiseerden we o.a. de tv-productie MasterClass, een culinair programma waarin chef-koks koken en vertellen over hun ondernemersverhaal en Z-bouw, waarin we u op de hoogte houden over actua uit de bouwwereld.

Ook op de nationale tv waren al diverse van onze tv-producties te zien.

Benieuwd wat we voor uw tv-productie kunnen betekenen? Neem contact op met ons!