Tendens Vernieuwt

Lifestyle-programma Tendens vernieuwt 
Vanaf 12 september 2015
 
Het televisieprogramma Tendens is een icoon in lifestyleland. Al 20 jaar worden de kijkers van diverse regionale tv-zenders geïnspireerd door talloze smaakvolle reportages. We zijn klaar voor de volgende 20 jaar met een compleet nieuw format!
 
Tendens staat voor een frisse blik op mode, design, wonen, gastronomie en alle andere lifestyle-gebieden. We kijken mee over de schouder van insiders en selecteren die trends die je wil weten. Van catchy hypes over praktische weetjes tot tijdloze finesse. Tendens, dat is glitter en glamour. Maar ook down to earth en steeds stijlvol inspirerend.
 
Onze 20ste verjaardag vieren we vanaf 12 september met een compleet nieuwe grafiek. Ook inhoudelijk verandert er heel wat. Het programma krijgt een jongere opbouw en stijl. We lanceren nieuwe rubrieken, zoals Men Talk waarin mannen van de wereld hun ongezouten mening geven over lifestyleonderwerpen. De restyling was ook in handen van de mensen van Picstory.
 
Online wordt het merk Tendens nog sterker in de verf gezet. Onder andere met een fris design en een ruimer content-aanbod voor de website. Uiteraard is dit alles aangepast aan de mobiele gebruiker. Ook op het vlak van social media leveren we sterke inspanningen met de lancering van een Instagram-account en een extra impuls voor de Facebookpagina. 
 
Tendens is elk weekend te zien op vijf regionale TV-zenders: Focus, WTV, AVS, TV Oost en RingTV.
  • Tendens